RVTS-konferansen: Trygge fagfolk gjennom 15 år

I år fyller de fem regionale RVTS-sentrene 15 år! I disse årene har vi jobbet for å gjøre dyktige fagfolk enda bedre, og styrke kompetansen om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging. Jubileet markerer vi ved å invitere DEG til å bli med oss på en heldags fagreise i vår samlede kompetanse.

Dagen blir digital og gratis.

Konferansen fylles med faglig innhold, og du inviteres inn i en heldigital virkelighet hvor du kan navigere rundt gjennom felles-seksjoner og parallelle sesjoner. Her vil du få se faglige innlegg fra RVTS Nord, Midt, Vest, Sør og Øst – som alle er arrangør av konferansedagen.

Du får en unik mulighet til å se hva alle de regionale sentrene til sammen har å tilby, og en konferansier vil lose deg gjennom dagen. Her vil du få masse faglig påfyll helt gratis. Sett deg godt til rette og få kompetanseheving fra fagfolk innen vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging – fra hele landet.

Fordi konferansen er digital, blir alt faglig innhold tilgjengeliggjort i det digitale rommet hvor konferansen skal foregå. Det blir også tilgjengelig i en periode etter selve konferansedagen, slik at man kan gå tilbake for å se på materialet i etterkant av dagen.

Tid: 6. desember 2022
Innlogging er tilgjengelig for alle deltakere via denne linken